Interieurontwerp en uitvoering

Interieurontwerp en realisatie

 

VOLQ is een coöperatie van ondernemers. Zij helpen gemeenten, woningcorporaties en zorg organisaties met oplossingen voor vragen uit de stad.

Toen zij in het nieuw ontwikkelde ZOHO in rotterdam eem kantoor konden betrekken, benaderden ze mij met de vraag of ik hun kantoor interieur wilde ontwerpen en bouwen.

De belangrijkste eisen m.b.t. het interieur waren de kernwoorden; modulair, samenwerken en eigen.

Modulair

Het bedrijf is een samenwerkingsverband dat in wisselende samenstellingen al dan niet op kantoor of locatie werkt. Hierdoor moet het interieur flexibel zijn en snel aangepast kunnen worden. Het meubilair moet modulair zijn en demontabel zijn om indien nodig ook op andere locaties gebruikt te kunnen worden.

Samenwerken

Met de meubels moeten makkelijk scenarios’s geschapen kunnen worden die toegespitst zijn op besprekingen in kleine groepen tot presentaties voor grotere groepen.

Als je alleen werkt, je niet verloren voelt in een zee van meubilair, maar ook dat je bij een volle bezetting een fijne werkruimte hebt.

Eigen

Het interieur is geheel op de husistijl gebaseerd. De vormentaal en kleurenpalte komen terug in de meubels en de detailoplossingen.

Hierdoor straalt het interieur ook VOLQ uit, waar ze ook terrecht komen.

Werkzaamheden:

  • Interieur ontwerp
  • Realisatie / Meubelmaken

Bij mijn ontwerpen neem ik de ruimte en de wensen van de gebruiker als uitgangspunt. En binnen die context wil ik iets unieks en met ambacht ontwerpen.

Heb je interesse in een speciaal op jouw wensen toegespitste interieur. Neem dan contact met mij op voor mogelijkheden en prijzen.